home icon
leda generation
FacebookTwitterLinkedIn
leda generation
Konvertera potentiella kunder till köpare
banner icon

Hatch ökar online-försäljning för tillverkare

Hatch kör potientiella konsumenter från tillverkarens webbplats till den auktoriserade nätåterförsäljaren.
En enkel "köp nu"-knapp på tillverkarens webbplats visar återförsäljare av en viss produkt i ett visst land inklusive en länk för att köpa direkt. Tusentals återförsäljarrelationer gör att vi kan lista säljare för praktiskt taget alla produkter.

Hur det fungerar

Enligt Forrester Research går 78% av online-shoppare till tillverkarens hemsida under köpbeslut fasen. De flesta tillverkarna säljer inte direkt på grund av kanalkonflikt eller begränsad uppfyllelse. Detta är en stor möjlighet för vilken Hatch har en lösning.
Hatch har relationer med 17,000 partners (återförsäljare) i hela världen. Detta ger oss möjligheten att lista säljare för praktiskt taget alla produkter, inklusive pris, stock läge och Djuplänk till produktes hemsida.
Hatch använder denna information för att driva tillverkaren med en "köp nu knappen" länk till affärspartners av denne tillverkare i ett visst land.
Inte bara gör det möjligt att vi når en försäljningskonvertering , vi övervaka också försäljningskonverteringen. Fallstudier har avslöjat en relation mellan prestationer och resultat. Hatch ger tydlig ROI. Klicka här för mer information, t.ex. implementationer och fallstudier på Hatch hemsida.
 • Kanalförvaltning
  Tillverkarna bestämmer vilka återförsäljare som är listade på sin hemsida. Hatch förser tillverkare med ett intuitivt och lättanvänt verktyg för att hantera återförsäljare som visas.
 • Anpassad utseende och känsla
  Sättet på vilket Hatch visar återförsäljare på tillverkarens webbplats kan helt anpassas för att matcha utseendet och känslan av tillverkarens webbplats.
 • Avancerade rapporter
  Hatch håller reda på alla clicktroughs och även konverteringsprestanda genom att genomföra en spårning på återförsäljares webbplats så tillverkarna kan få detaljerade rapporter om resultatet.
 • Plug and play genomförande
  When it comes to implementation, Hatch is flexible. Manufacturers can choose to implement a "ready to use widget" displaying the resellers or they can receive raw data via XML enabling manufacturers to implement Hatch anyway they like.
 • Prestandaoptimering
  Till skillnad från andra affiliate-nätverk, är deltagandet för återförsäljare kostnadsfritt. Hatch hela syfte är att uppnå de bästa resultaten för tillverkaren när du skickar leads till kanaler. Trafiken prioriteras av lagerställning, partnerstatus och konverteringsprestanda.
 • Tillgångskontroll
  Hatch ger tillverkarna en administrativ inloggning och inloggningar för enskilda landschefer så att information är begränsad, medan de inblandade personerna i din organisation har tillgång till relevant information.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.